Vintertilbud – Spar 15% på din tagrensning
*Tilbuddet gælder til og med d. 1. februar 2024

Tagrensning

Med en tagrensning vil dit tag blive forvandlet og fremstå som nyt

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Hvorfor vælge os?

  0
  Års erfaring
  Vi har mere end 20 års erfaring med renovering af tage, herunder rensning, maling og algebehandling.
  0
  Svar inden 48 timer
  Vi vender hurtigst muligt tilbage på din henvendelse – typisk inden for 48 timer efter modtaget besked.
  0
  Eksperter

  I vores erfarne tagfirma, har vi 5 eksperter i tagmaling etc., samt 2 udekørende eksperter.

  Eksempler på tilbud og priser på tagrens

  Alle priser er inklusiv moms

  Tagrensning

  Tag med hældning op til 35 grader
  kr 130 pr. kvm.
  • Tagrensning
  • Algebehandling
  • 2 x Tagmaling
  Populær

  Tagrensning

  Tag med hældning over 35 grader
  kr 200 pr. kvm.
  • Tagrensning
  • Algebehandling
  • 2 x Tagmaling

  Mange fordele ved tagrensning

  Har dit tag nogle år på bagen, er det en god idé at overveje tagrensning og tagmaling. En løsning, der forlænger tagets levetid med op til 20 år - og gør dit hus mere værd - og er klart billigere end et nyt tag.

  Hvilke tage kan renses og males?

  Ikke alle tage kan genopfriskes med tagrens og maling. Men langt størstedelen kan forvandles fra at være triste og kedelige, til igen at fremstå smukke og modstandsdygtige overfor det danske vejr.

  En af de populære tagtyper, der kan renses og males, er tagpap. Tagpap er et holdbart og fleksibelt tag materiale, der ofte bruges på private huse. Over tid kan tagpap dog blive udsat for alger, mos, snavs og forurenende stoffer, der kan forringe dets udseende og levetid.

  Ved at udføre en rensning af tagpappet kan vi fjerne disse elementer og gendanne tagpappet til at fremstå flot igen. Vi laver gerne et uforpligtende syn på taget, for at vurdere om taget er egnet til rens og maling.

  6 fordele ved at rense og male taget

  Få naborabat hos Sj-Tagmaling

  Hos Sj-Tagmaling tilbyder vi naborabat! Hvis både du og din nabo bestiller tagrens og tagmaling får I begge to intet mindre end 10% i rabat.
  Snak med din nabo og bestil tid til jeres tagrens og tagmaling allerede i dag.

  I kan kontakte os på telefon 72 40 09 00 eller skriv en SMS til os på telefon 40 47 23 24 for vores afdeling på Sydsjælland eller til telefon 20 26 59 07 for vores afdeling i Nordsjælland. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Her er der plads til en anmeldelse, omkring Sjællands Tagmaling ApS
  Fornavn Efternavn
  Her er der plads til en anmeldelse, omkring Sjællands Tagmaling ApS
  Fornavn Efternavn
  Her er der plads til en anmeldelse, omkring Sjællands Tagmaling ApS
  Fornavn Efternavn

  Sådan foregår en tagrensning

  01.
  Overflade renses

  Først renser vi taget grundigt med miljøgodkendt specialudstyr, som fjerner mos, alger og andre urenheder.

  02.
  Tagets stand undersøges

  Vi gennemgår taget for eventuelle fejl, f.eks. utætte tagplader, løse tagsten etc.
  Herefter algebehandles taget, når vi sprøjter det med algedræber.

  03.
  Tagmaling

  Afslutningsvis maler vi taget i den ønskede farve hele 2 gange for at opnå det bedste resultat.

  Miljøvenlig tagrensning

  Vi har gennem de sidste 20 år udført en lang række af tagrensninger, som har resulteret i, at vi har stor ekspertise inden for dette område og mange tilfredse kunder med os spredt over hele Sjælland.

  Vi udfører tagrensning på en miljørigtig vis, som samtidig effektivt og aktivt fjerner alger, mos og andet fra dit tag med vores specialudstyr til opgaven.

  Hos Sj-Tagmaling tilbyder vi miljøvenlig tagrensning. Vi arbejder med miljøgodkendt specialudstyr, som fjerner mos, alger og andre urenheder fra dit tag.

  Derudover opsamler vi spildevandet fra tagrensningen i en specialtank, som filtrerer vandet for urenheder.

  Hvad koster en tagrensning inklusiv maling?

  En tagrensning, der inkluderer algebehandling og 2 x tagmaling, koster 130 kr. inklusiv moms pr. kvadratmeter, for tage med hældninger op til 35 grader.
  Er dit tag mere end 35 grader? Så klarer vi også den. For tage med en hældning på over 35 grader koster tagrensning 200 kr. inklusiv moms pr. kvadratmeter.

  Husk at vi tilbyder naborabat – hvis både du og din nabo bestiller tagrensning, så får I begge 10% i rabat. Kontakt os og hør mere om tagrensning hos os, Sj-Tagmaling. Vi kører gerne ud på hele Sjælland – så lige meget hvor på Sjælland du bor, så kan vi hjælpe dig.

  Op til 8 års garanti!

  Hos Sj-Tagmaling tilbyder vi op til 5 års garanti mod afskalning af tagmalingen. Garantien kan forlænges helt op til 8 år, hvis du laver en algeservice-aftale med os.

  Det indebærer, at vi sprøjter taget med algedræber hvert år.

  Hvorfor vælge Sj-tagmaling?

  Kort sagt, så er der mange gode grunde til at vælge os til at udføre din tagrensning. Vi har fokus på den enkelte kunde og sætter en ære i, at følge opgaven til dørs, samt levere et tilfredsstillende stykke arbejde. Derfor kan du være 110% sikker på at vi fuldfører din opgave til punkt og prikke.
  Derudover benytter vi os af miljø-godkendte produkter og midler til vores tagrensning. Vi anerkender vores ansvar overfor miljøet, og ønsker derfor at gøre vores del.

  Vi har meget erfaring indenfor branchen. Vores medarbejdere er kompetente og har påtaget sig mange opgaver indenfor denne branche, derfor er du i sikre hænder når du vælger os til at fuldføre din opgave. 

  Vi har mere en 20 års erfaring, og har gennem de år varetaget mange tagrensninger, hvorfor vi kan løse alle problemer eller udfordringer, som måtte opstå og samtidig kan besvare alle de spørgsmål du måtte ligge inde med.

  Ydermere har vi konkurrencedygtige priser. Vi føler ikke vores kunder skal betale overpris, og vi har derfor prissat vores ydelser så de stemmer overens med kvaliteten i arbejdet. Vi har en stærk overbevisning om, at kvalitet og pris går hånd i hånd. Vi tilbyder derudover også naborabat – hvis du og din nabo begge bestiller en tagrensning sparer I 10% hver på jeres rensning.


  Lyder vi, som en virksomhed du ønsker at samarbejde med? Så kan du kontakte os via telefon, mail eller kontaktformularen her på siden. Vi er klar til at besvare eventuelle spørgsmål eller booke din tid til tagrensning.

  FAQ

  Det er vigtigt, at holde taget rent for alger, mos, nedfald og andet snavs. Problemet er, at det kan hobe sig op og gøre, at regnvandet ikke får fri passage væk fra taget. I stedet kan vandet løbe ind under taget og forårsage fugtskader m.m.

  Derfor er det vigtigt, at forebygge, så man ikke ender i en sørgelig og dyr situation. Alger og snavs på taget holder på vandet og du kan derfor risikere at få mos på dit tag.

  Vi anbefaler at man får udført en tagrensning 1 gang årligt for bedst muligt at vedligeholde sit tag. På den måde sikrer du, at taget ikke bliver tilgroet og at alger og mos ikke hober sig op.

  Alger er de grønne belægninger, som man vil kunne opleve på nogle hustage. Mos er de større bevoksninger. Ofte er mosset samlet i klumper eller oppe ad tagryggen.

  Da mosset slår rødder ned i taget kan det over tid forårsage skader, samtidig med at algerne er med til at holde på vandet, som så giver næring til mosset og samtidig kan gøre tagkonstruktionen utæt.

  Alger, mos og andre typer af uønskede belægninger sætter sig ikke blot på dit tag, men også på andre overflader såsom terrasser, fliser, facader etc. På disse overflader er forholdende typisk de samme, hvorfor mos, alger etc. har gode forhold til at vokse. Hvis dette er noget du oplever, så tilbyder vi også at rense dine fliser, således at du slipper for den uønskede vækst.

  Vi er glade for, at du tænker på miljøet - det gør vi også. Hos Sjællands Tagmaling bruger vi miljøgodkendte midler til vores arbejde. Dette betyder, at det ikke forurener dit grundvand, da midlet er baseret på naturlige aktivstoffer, mættede fedtsyrer etc., som bliver nedbrudt, før de når ned til grundvandet.

  Mange tror først, at de skal bestille en tagrens når taget er helt tilgroet med mos og alger. Men dette er ikke korrekt. Når først alger etc., har fået godt fat på taget, så medfører det større risici for dit tag og gør arbejdsprocessen i forhold til at fjerne algerne mere kompleks. Hos Sjællands Tagmaling anbefaler vi tagrens, så snart man kan skimte et grønt skær på taget. På denne måde holder du også udgiften samt behandlingen nede. Dette sikrer også, at der ikke forekommer skader på dit tag på grund af alger og mos, som for eksempel kan være frostsprængninger etc.
  Ja, vi tilbyder rensning af alle typer tage, herunder rensning af tagpap. Vi har stor erfaring med håndtering af forskellige tagmaterialer og sikrer en omhyggelig og effektiv rensning. Uanset om dit tag er lavet af tagpap, tegl, beton, metal eller skiffer, kan du være sikker på, at vi kan klare opgaven.
   

  Vores gamle tag blev i foråret 2014 renset og malet af sj-tagmaling. Vi er meget tilfredse med resultatet. Venlige og dygtige håndværkere, der overholdt alle vores aftaler.

  – Christian Andersen, Hillerød

  Få et gratis og uforpligtende tilbud på tagrensning

  Hos sj-tagmaling tilbyder vi et gratis og uforpligtende tilbud på tagrensning. Vi har en afdeling i Nordsjælland og på Sydsjælland, hvorfor vi dækker hele Sjælland. Så hvad end du bor på Falster, i Roskilde, Kalundborg eller Helsinge, så står vi klar til at hjælpe dig.

  Ring på telefon 72 40 09 00 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Du kan også kontakte os på via SMS på telefon 40 47 23 24 for vores afdeling på Sydsjælland eller til telefon 20 26 59 07 for vores afdeling i Nordsjælland.

  Vi kontakter dig inden for 48 timer med henblik på at afgive et uforpligtende tilbud på din tagrensning.

  Indhent et tilbud


   Få tilbud!
   Få et uforpligtende tilbud