Vintertilbud – Spar 15% på din tagrensning
*Tilbuddet gælder til og med d. 1. februar 2024

Fliserens

Rens og imprægnering af dine fliser giver terrasse og indkørsel et nyt og forlænget liv

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Hvorfor vælge os?

  0
  Års erfaring
  Vi har mere end 20 års erfaring med renovering af tage, herunder rensning, maling og algebehandling.
  0
  Svar inden 48 timer
  Vi vender hurtigst muligt tilbage på din henvendelse – typisk inden for 48 timer efter modtaget besked.
  0
  Eksperter

  I vores erfarne tagfirma, har vi 5 eksperter i tagmaling etc., samt 2 udekørende eksperter.

  Mange gode fordele ved fliserens

  Her er 3 af dem
  Forlænger flisernes levetid
  Som sprit nye fliser
  Billigere end nye fliser

  Eksempler på tilbud og priser på fliserens

  Alle priser er inklusiv moms

  Fliserens

  kr 60 pr. kvm.
  • Rensning af fliser
  • Algebehandling af fliser
  • Imprægnering af fliser
  Populær

  Fliserens - forlænger flisens levetid med mange år

  Alle husejere kender problemet med mos, alger og hvide pletter (flisepest) på fliserne. Det fugtige vejr giver desværre optimale betingelser for disse uønskede angreb, men ved at vælge en professionel rensning og imprægnering kan du forvandle fliserne til at fremstå som nye og forlænge levetiden på fliserne i rigtig mange år.

  Fordele ved fliserens

  Med professionel fliserens hos Sj-Tagmaling får du flotte fliser og effektiv fliserens som resultat af vores mange års erfaring og vores store grundighed. Fliserens hos os inkluderer rensning, algebehandling og imprægnering af fliserne.

  10% i Naborabat

  Hos Sj-Tagmaling tilbyder vi intet mindre end 10% i naborabat. Snak med din nabo og bestil tid til fliserens allerede i dag. Både du og din nabo sparer 10%.

  I kan kontakte os på telefon 72 40 09 00 eller skriv en SMS til os på telefon 40 47 23 24 for vores afdeling på Sydsjælland eller til telefon 20 26 59 07 for vores afdeling i Nordsjælland. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Her er der plads til en anmeldelse, omkring Sjællands Tagmaling ApS
  Fornavn Efternavn
  Her er der plads til en anmeldelse, omkring Sjællands Tagmaling ApS
  Fornavn Efternavn
  Her er der plads til en anmeldelse, omkring Sjællands Tagmaling ApS
  Fornavn Efternavn

  Miljøgodkendt algefjerner

  Vores algefjerner er miljøgodkendt. Det vil sige, at den er i stand til effektivt og skånsomt at fjerne alger.

  Alger lever af vand, og derfor kommer den grønne belægning igen år efter år.

  Derfor er det vigtigt at man vedligeholder sit tag med en algebehandling årligt. Med vores miljøgodkendte algefjerner kan du bestille tid til din algebehandling med god samvittighed.

  Algefjerneren er biologisk nedbrydelig og påvirker derfor ikke grundvandet og misfarver heller ikke dit tag, da algefjerneren ikke indeholder syre, men er PH-neutral.

  Derfor kan du med andre ord, trygt bestille din algebehandling hos os.

  Sådan foregår fliserens og imprægnering

  01.
  Fliser renses

  Fliser og eventuelt stensætninger renses med specialudstyr, der fjerner alle former for uønsket belægning, såsom mos, alger og flisepest.

  02.
  Algedræber

  De rensede fliser sprøjtes med algedræber, som fjerner dybt indgroede, men ikke altid synlig, uønsket vækst.

  03.
  Imprægnering

  Når fliserne er tørre, foretages der en imprægnering af fliserne. Behandlingen binder sig til flisens overflade og minimerer eventuel vandindtrængen, som får alger etc. til at gro.

  Den færdigbehandlede overflade kan betrædes efter cirka 2 timer, når fliserne er tørre. Da der er tale om en hærdningsproces anbefales brug af indkørsel, parkering af bil, tidligst dagen efter behandlingen. Arbejdet udføres af vores erfarne fagfolk.

  Hvad koster fliserens og imprægnering?

  Prisen for rensning, algebehandling og imprægnering af dine fliser er 60 kr. inklusiv moms pr. kvadratmeter.

  Husk at du kan få naborabat, hvis både du og din nabo bestiller fliserens til jeres indkørsel, terrasse eller flisegang etc. Både du og din nabo får intet mindre end 10% i rabat.

  Bestil fliserens allerede i dag. Er du i tvivl om dit tag kan algebehandles? Så foretager vi gerne et uforpligtende eftersyn. Ring til os på telefon 72 40 09 00 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Du har også mulighed for at skrive en SMS til os på telefon 40 47 23 24 for vores afdeling på Sydsjælland eller til telefon 20 26 59 07 for vores afdeling i Nordsjælland.

  Få et gratis og uforpligtende tilbud på fliserens

  Ønsker du fliserens af din indkørsel, terrasse, flisegange eller noget helt tredje? Snak med dit nabo og opnå naborabat på hele 10%. Kontakt Sj-Tagmaling allerede i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på din – og din nabos? – fliserens.

  Hos Sj-Tagmaling har vi både en afdeling i Syd og Nord og dækker derfor glædeligt hele Sjælland. Hvis du sidder inde med nogle uafklarede spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

  Ring på telefon 72 40 09 00 eller udfyld kontaktformularen her på siden eller skriv en SMS til os på telefon 40 47 23 24 for vores afdeling på Sydsjælland eller til telefon 20 26 59 07 for vores afdeling i Nordsjælland.

  Vi kontakter dig inden for 48 timer med henblik på at afgive et uforpligtende tilbud på din fliserens.

  FAQ
  Flisepest er en svamp som er et udbredt problem for have- og husejere over hele Danmark. Særligt uden for de helt store byer, hvor der er mere bevoksning fra træer, marker, gødning fra dyrelivet etc. Her er plagen fra blandt andet flisepest, men også mos og alger stor. Flisepest efterlader en masse små grå og hvide pletter på fliserne, som er nærmest umulige at fjerne uden det rette udstyr.
  Vi anbefaler at man får foretaget en fliserens årligt, for på denne måde at holde væksten af svampen; flisepest, samt mos og alger nede. Med det rette udstyr, som vi sidder inde med, kan man effektivt fjerne flisepest og andre urenheder fra fliser.

  Fliserens er en behandling, som man giver sine fliser. En fliserensning hos sj-tagmaling består i, at vi renser dine fliser for alle former for uønsket belægning - herunder mos, alger og flisepest.
  Dernæst sprøjtes fliserne med algefjerner, som dræber den uønskede vækst på fliserne. Afslutningsvis imprægneres fliserne, således at vækst fra alger, flisepest etc. holdes nede.

  Vi udfører fliserens, så længe der ikke er frost.

  Indhent et tilbud


   Få tilbud!
   Få et uforpligtende tilbud